За Данели

Информация за фирмата и нейната история.

Кои сме ние?

Данели 2000 ООД стартира дейността си през 2000 година като частна фирма и в момента е една от най-големите производители на сладкарски изделия в своя бранш.

Фирмата е наследник на съществувашия сладкарски цех към местния хлебозавод в Пазарджик и продължава производствените традиции налагани в продължение на много години, основоположник е Елена Ганчева, а малко по-късно към бизнеса се включва и сестра и Силвия, което става предпоставка за основополагането на стабилен семеен бизнес. В началото в производствения процес са ангажирани 15 човека, а сега във фирмата са наети повече от 60 човека персонал. Фирмата е наложила две търговски марки и над 40 асортимента, всеки от които е доказал високите си вкусови качества в продължение на годините, които се произвеждат и продават на българския и международен пазар.

 

Маркетинг и продажби

Данели 2000 ООД е фирма , която е насочена главно към търговци на едро,кетъринг фирми, търговски вериги и др., които от своя страна са ориентирани към крайните портребители. Ние не само доставяме широка гама от продукти, но също така изпълняваме и специални клентски желания. Фирамата има добре изградена дистрибуторска мрежа, която обхваща цялата страна и работи ежедневно върху разширяванетио и. Активния ни подход към настоящите и бъдещи клиенти гарантира тяхната удовлетвореност от съвместната ни работа.

 

Мисия и стратегия

Данели 2000 ООД води ориентирана към бъдещето политика. Целта на фирмата е да поддържа широка гама от продукти, които да съответстват на потребителското търсене и вкусовите предпочитания на клиентите. Голямо внимание се обръща на създаването на нови продукти, инвестирането в нови и модерни технологии и удовлетворяването на потребителските очаквания. Ние отговаряме на всички законови изисквания и норми за производство на безопасни харанителни продукти. Имаме внедрен HACCP, така че нашите продукти са не само вкусни, но също така и безопасни.

Нашата история през отминалите години

Данели

Стартира дейността на Данели 2000 ООД

Основоположник е Елена Ганчева. Стартира дейността си като частна фирма. В производствения процес са ангажирани 15 човека,

8-и Февруари
Данели

Разширяване на производствената база

Данели 2000 доказва лидерството си в сферата на сладкарските изделия и инвистира в разширяването на производствената база и закупуването на оборудване и машини.

22-и Юни
Данели

Изграждане на собствен енергоизточник

След разширяване на дейността, с нарастването на консумацията на електричество, Данели 2000 ООД изгради собствена соларна централа, за покриване на собствените нужди от електричество.

17-и Септември
Данели

Фирмен Магазин и КейкБар Данели

С желанието си да бъде близо до крайните клиенти Данели 2000 откри собствени магазини за продажба на сладкарски изделия и торти, както и развелкателен кът и сладкарница "КейкБар Данели".

1-и Август

Ръководен екипДанели 2000 ООД

Елена Ганчева
Управител 
Силвия Ганчева
Мениджър - Търговски отдел

Защо избират нас?

Модерна производствена база

Професионални машини и отговорен екип с опит, които гарантират конкрентни цени и високо качество на продуктите.

Динамична дистрибуторска мрежа

Коректни и ангажирани към всички участници в нашата национална дистрибуторска мрежа.

Качественни продукти

Нашите сладкарски изделия са с доказани вкусови качества, за които използваме най-добрите суровини.